News Flash:

Antonia a recunoscut ca a apelat la bisturiul esteticianului. Cat a scos artista din buzunare pentru interventie

13 Decembrie 2021
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia stie ca un corp perfect se mentine cu multa disciplina fizica si alimentara. Vedeta nu s-a ferit niciodata si a recunoscut ca din cand in cand a apelat si la medicul estetician pentru a avea corpul perfect de astazi.

Antonia este mamica a trei copii, iar cele care au trecut prin experienta vietii de mama stiu ca obtinerea unui corp perfect este mai grea ca niciodata. Sotia lui Velea nu a stat prea mult pe ganduri si a decis ca sa ofere un mic imbold exercitiilor si dietelor pentru a ajunge la silueta mult visata. Artista a trecut si ea pragul medicului estetician si a ales sa isi fac interventii la nivelul sanilor.

Dupa nastere, sanii Antoniei nu au mai aratat asa cum si-ar fi dorit, asa ca a decis ca in iunie 2015 sa isi faca prima interventie care a costat 5.000 de euro. Spre surprinderea tuturor, banii nu au fost cadou de la Alex Velea, ci au fost primiti in urma unui concert pe care il sustinuse cu o seara inainte. Aceea nu este singura interventie pe care o are artista. In presa s-a vehiculat ca Antonia ar avea mai multe operatii care au costat-o aproximativ 10.000 de euro.

Viitoare sotie a lui Velea are mereu aparitii impecabile care devin punct de reper pentru fanii ei, dar cum nimeni nu-i perfect, si Antonia are un complex pe care nu mai vrea sa-l ascunda, ci sa-l asume in fata tututor.

Antonia a postat pe Instagram un mesaj extrem de sincer in descrierea unei poze: „Buna, asta sunt eu, cea adevarata. Am o cicatrice pe barbie, un ochi ceva mai mic decat celalalt cand zambesc, sprancene nearanjate, nepensate, imperfectiuni mici pe piele si ramasite de mascara de aseara! Ultimele mele postari au fost cu mine foarte aranjata, imagine care ma reprezinta de asemenea, dar tot am simtit nevoia sa postez o fotografie si cu aceasta versiune a Antoniei”.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008522 (s)