News Flash:

O vedeta de la noi si-a anulat toate concerte din cauza ca are Covid. Despre cine este vorba si ce le-a transmis fanilor?

13 Septembrie 2021
392 Vizualizari | 0 Comentarii
covid

Relaxarea masurilor i-a facut pe multi sa creada ca deja am scapat de Covid si ca totul revine la normal cu pasi repezi. Adevarul este altul, iar virusul loveste cand te astepti mai putin. Asta a simtit pe pielea lui unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi, atunci cand si-a facut un test de rutina si a aflat ca este pozitiv Covid.

Spike le-a dat fanilor o veste pe care cu siguranta nu voiau sa o auda. Artistul urma sa urce pe una dintre cele mai mari scene de la festival, dar se pare ca planurile lui au fost date peste cap chiar de catre Covid.


Spike nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Artistul a decis sa fie transparent cu fanii care il asteptau sa concerteze, asa ca le-a spus ca are Covid. Spike a fost diagnostic fix cand nu se astepta, in timp ce facea un test de rutina, asa cum prevad regulile pentru organizarea sau participarea la evenimente mari. Spike a declarat ca deja se simte mult mai bine si le-a dat fanilor intalnire la concertele urmatoare, imediat dupa ce isi va reveni. Mai mult decat atat, Spike are multi asi in maneca pentru perioada urmatoare, iar unul dintre ei este lansarea unui nou merch, so stay tunned!

”Am fost sa ma testez pentru festivalul de diseara si am iesit pozitiv pentru Sars-Covid. N-am decat niste simptome de raceala care au inceput sa treaca, asa ca ne vedem la anul. Pup iubi! Stay safe!”, a spus artistul pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004787 (s)