News Flash:

Florin Calinescu „a murit”. Anuntul care i-a revoltat pe fanii prezentatorului

6 Aprilie 2022
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Calinescu

Florin Calinescu este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de la noi din tara. Acum, Calinescu este in mijlocului unui scandal pe care nu si-l dorea, cu siguranta. La fel ca multe alte vedete, Calinescu a picat si el in plasa glumetilor de pe internet.

Florin Calinescu a murit. Acesta este anuntul care face inconjorul internetului. Fanii lui nici nu au stiut daca este pe bune sau este doar o gluma proasta. Fiind un mesaj atat de viral, acesta a ajuns si la urechile vedetei care a reactionat imediat.

„Sunt intre Romania si Serbia, un loc minunat, drag inimii mele, si vreau sa le spun tuturor cretinilor care vehiculeaza pe Internet faptul ca sunt mort. Uitati-ma! Sunt mort, la mijlocul Dunarii, ca si Decebal si Traian, intr-un loc pe care-l eu il explorez de cand sunt copil si in curand o sa incep din nou o activitate intensiva”, a spus el intr-un filmulet postat pe retelele de socializare. 

Cu cateva luni in urma, Vladuta a aflat ca a fost declarata moarta. Iubita lui Adi Rus nu stie cine a facut aceasta gluma nesarata, dar i s-a parut cel mai deplasat gest facut vreodata la adresa unei persoane publice. Cel mai mult Vladuta a fost deranjata de faptul ca mesajul a ajuns si la rudele sale care au inceput sa se ingrijoreze instant. Vladuta nu a gustat deloc gluma, ba chiar a fost foarte acida la adresa celor care au facut-o si a simtit nevoia sa traga, inca o data, un semnal de alarma pentru toti cei care cred in astfel de fake news.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007438 (s)