News Flash:

Nicolae Guta s-a pocait. Cum arata acum manelistul si cu ce se ocupa

9 Decembrie 2021
943 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Guta

Nicolae Guta a renuntat la viata traita pe opulenta. Manelistul a uitat zilele in care era razvnit de zeci de femei si a ales calea pocaintei. Nicolae Guta este de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat programul si stilul de viata, iar apropiatii sustin ca, de fapt, acesta este momentul in care el se simte implinit pe deplin.

Spre uimirea tuturor, Nicolae Guta chiar s-a pocait. Manelistul a decis sa se retraga din agitatia lumii mondene si sa se dedice slujirii lui Dumnezeu. Dupa ce ani la rand a fost prezent la emisiuni, implicat in diverse scandaluri, acum, Nicolae este cu totul si cu totul o alta persoana. Un videoclip cu Nicolae Guta aflat intr-o biserica s-a viralizat in cel mai scurt timp pe toate retelele de socializare. In imagini, celebrul manelist apare imbracat intr-un trening, cantand melodii religioase.

De atunci, nu se mai stie aproape nimic despre viata lui Nicolae Guta. Cea care l-a mai dat de gol de cateva ori pe celebrul manelist a fost chiar fiica sa, Nicoleta Guta. Manelista a publicat recent imagini de la ziua de nastere a tatalui ei, cand a implinit varsta de 54 de ani.

Acum, Nicolae Guta isi traieste viata departe de ochii curiosilor, alaturi de familie si de prietenii apropiati.

„Atunci cand vorbim de Dumnezeu, nu exista bariere, nu exista limite si nu exista functii. Sunt nepregatit cu melodii despre Domnul, dar cantam amandoi doua strofe, pentru ca nu sunt pregatit inca, pentru mine si pentru voi, pentru familia mea, ma refer la fratii mei si surorile mele”, a spus Nicolae Guta atunci cand s-a pocait.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)