News Flash:

Netflix, tinta hotilor. Raufacatorii au jefuit, din nou, platourile de filmare ale unuia dintre cele mai urmarite seriale

4 Martie 2022
329 Vizualizari | 0 Comentarii
netflix

In ultima perioada, productiile Netflix sunt din ce in ce mai vizate de catre hoti. Dupa ce au fost produse pagube mari pe platourile de la „The Crown”, acum, filmarile de la un alt serial au fost amanate fix din aceeasi cauza.

„Lupin”, unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix a fost pe hold, asta dupa ce, in plin proces de filmare, intreaga echipa a fost atacata si deposedata de lucruri de valoare. Totul s-a intamplat in regiunea Pablo-Picasso din Nanterre, una dintre cele mai rau famate din Paris. Din fericire, nimeni din staff nu a fost ranit, dar pagubele se ridica la peste 300.000 de euro. Netflix a confirmat incidentul, dar a declarat ca filmarile nu vor fi anulate, ci doar amanate. 

La inceputul saptamanii, hotii au furat de pe platoul „The Crown” aproape 350 de elemente de recuzita, toate estimate la 150.000 de dolari. In mare parte, este vorba despre antichitati care erau folosite la filmarea sezoanelor 5 si 6, filmare care se desfasura in Mexborough, in Anglia. Potrivit Antiques Trade Gazette, hotii au plecat acasa cu o replica foarte buna dupa Imperial Coronation de Fabergé, 12 candelabre din argint, 7 candelabre din aur, tablouri rusesti, fete de masa cu fir de argint si vesela formata din pahare si decantoare. 

„Confirmam ca ne-a fost furata recuzita si speram ca ne va fi returnata in siguranta”, a declarat un reprezentant Netflix pentru ET. De asemenea, productia a anuntat ca fimarile vor merge mai departe si nici nu se pune problema unei pauze sau chiar amanari. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004876 (s)