News Flash:

Care este cel mai mare repros pe care Ilianca Vandici il face parintilor ei. „Parintii mei nu mi-au spus niciodata... ”

4 Martie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute, dar si apreciate prezentatoare de la noi. Vedeta si-a construit o imagine aproape perfecta de-a lungul timpului si nu este de mirare ca are sute de mii de fani. Prezentatoarea a recunoscut ca o mare parte din meritul a ceea ce este acum le revine parintilor ei, dar asta nu inseamna ca a avut o copilarie perfecta alaturi de ei. 

Ilinca Vandici isi aminteste cu drag perioada copilariei, perioada in care nu avea nicio grija si in care era rasfata familiei. Acesteia nu i-a lipsit nimic din punct de vedere material si, dupa cum a declarat in podcastul lui Damian Draghici, faptul ca a fost aproape de granita cu Ungaria i-a garantat multe avantaje. Totusi, vedeta simte si acum ca i-a lipsit mult afectiunea parintilor, mai exact, exprimarea acesteia in cuvinte. Faptul ca nu a auzit niciodata un „te iubesc” de la parintii ei inca o mai bantuie si aum si, tocmai de aceea, vrea ca ea cu Zian, baietelul ei, sa fie transparenta din toate punctele de vedere. 

„N-am avut suficienta sustinere morala. N-am simtit suficienta iubire. Orice familie care a trait in perioada respectiva si-a dorit sa nu aiba grija zilei de maine. Parintii mei nu mi-au spus niciodata <<Te iubesc!>> si asta m-a durut.

Tatalui meu nu mai pot sa-i spun <<Te iubesc!>> pentru ca a murit, dar ii transmit energetic asta. Mamei mele ii spun, de o vreme incoace imi spune si ea. Dar ei nu mi-au spus pentru ca nu au vrut, ci pentru ca nici lor nu le-au spus parintii lor.”, a spus Ilinca Vandici cu lacrimi in ochi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005820 (s)