News Flash:

Bine de știut pentru cine pleacă în SUA

Începând cu 1 februarie 2024, TAROM operează zboruri zilnice către Statele Unite ale Americii

7 Februarie 2024
135 Vizualizari | 0 Comentarii


TAROM a început să opereze zboruri zilnice către Statele Unite ale Americii (SUA) începând cu 1 februarie 2024, iar prețul biletelor pleacă de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors.

„Începând cu data de 1 februarie 2024, compania TAROM operează în parteneriat cu Air Europa şi ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul Henri Coandă din Bucureşti şi Statele Unite ale Americii, respectiv New York şi Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma. SUA devine o destinaţie mai accesibilă pentru publicul larg, atât din punct de vedere al frecvenţelor, cât şi din cel al preţurilor şi serviciilor incluse”, se precizează într-un comunicat de presă transmis, miercuri, 7 februarie, de operatorul aerian naţional.


Călătorii care optează pentru serviciile TAROM în luna februarie pot beneficia de oferte pentru cele două destinații menționate din SUA.

„Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, şi de la 785 euro, pentru Miami. Preţurile se aplică pentru călătoriile dus-întors şi includ bagajul de mână, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg), precum şi taxele aferente”, precizează sursa citată.


Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul www.tarom.ro și în agențiile TAROM, precum și la agenții acreditați.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006532 (s)