News Flash:

Nadia Comaneci a primit un mesaj din partea Thaliei. Ce i-a transmis artista internationala

19 Aprilie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Thalia

Nadia Comaneci este una dintre cele mai apreciate gimnaste la nivel mondial. Desi au trecut ani buni de la performanta ei de a obtine 10 pe linie, lumea nu poate uita acel moment si aproape ca nu este an in care sa nu se aduca, din nou, acest subiect in discutie.

Nadia Comaneci este coplesita de atatea mesaje de apreciere pe care continua sa le primeasca din partea fanilor si nu numai. Recent, Thalia, una dintre cele mai cunoscute artiste internationale le-a vorbit fanilor despre cat de mult a contat prezenta unui reper feminin in cariera ei. Thalia i-a multumit in repetate randuri Nadiei intr-un videoclip postat pe Instagram.

,,Dragilor, vreau sa va povestesc ceva ce am realizat aseara si mi-a venit sa strig de fericire. De cand eram copil am fost o mare fana a Nadiei Comaneci si pentru mine ea a constituit o influenta majora in viata mea. Aveam afise cu ea la mine in camera, ii puneam fotografiile pe copertile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea in presa, din vremea cand castiga toate acele medalii si celebra nota de 10, nota perfecta pentru reprezentatiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine intr-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului. Ieri am realizat ca mi-a dat like la aparitiile din cateva publicatii si am realizat ca am ajuns intr-un cerc complet, de la fetita visatoare care visa la fetita campioana. Nadia te iubesc, insemni atat de mult pentru mine, iti multumesc pentru tot.", a spus Thalia emotionata in mesajul pentru Nadia Comaneci. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005871 (s)