News Flash:

Cat costa faimosul cozonac preparat de Chef Catalin Scarlatescu si care este secretul de este atat de bun

19 Aprilie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Scarlatescu

hef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai indragiti si apreciati bucatari-sefi din Romania, iar acesta a dezvaluit ca de sarbatori prepara cozonacul dupa o reteta speciala.

Daca respectati ingredientele va va iesi un cozonac pufos si delicios, care isi pastreaza gustul autentic romanesc. Fie ca este Paste sau Craciun, acest cozonac n-ar trebui sa lipseasca de pe masa. Daca nu aveti timp sa-l preparati acasa, trebuie sa stiti ca pentru un astfel de deliciu trebuie sa scoateti din buzunat 73,90 lei. Totusi, daca va bate gandul sa il preparati acasa, aceasta este reteta:

RETETA DE COZONAC A LUI CHEF SCARLATESCU. INGREDIENTE:

 1 kg faina
 250 gr zahar
 450gr lapte
 5 oua
 60 gr drojdie
 300 gr unt Belgian
 500gr nuca
 200gr rahat
 150 gr ciocolata belgiana
 30gr portocala confiata
 30 gr coaja de lamaie
 stafide
MOD DE PREPARARE:

Se amesteca  drojdia cu 100 ml lapte si trei linguri cu faina si se lasa compozitia sa creasca la cald pana isi dubleaza volumul.

Laptele se fierbe impreuna cu zaharul, apoi se amesteca pana se dizolva.

Galbenusurile se freaca cu praful de sare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005954 (s)