News Flash:

Cum arata tatuajul imens pe care Alex Velea si l-a facut pentru Antonia

18 Aprilie 2022
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea

Alex Velea e recunoscut pentru pasiunea lui pentru tatuaje si, chiar daca nu face un secret din cele pe care le are, nici nu le afiseaza ostentativ. Artistul lasa la vedere, din cand in cand, detalii de pe piele pe care fanii lui nu le-au observat pana acum, iar tatuajul cu Antonia este printre cele mai speciale pe care le are. 


Antonia, Akim si Dominic sunt totul pentru Alex Velea, iar artistul nu putea sa rateze ocazia sa isi faca tatuaje pentru ei. Fie ca si-a desenat chipurile lor sau si-a scris pe piele cu cerneala permanenta datele lor de nastere, Velea are cateva tatuaje cu totul si cu totul speciale. Chiar daca nu face un subiect din tatuajele pe care le are, din cand in cand, lasa la vedere cate unul cu totul si cu totul special. 


Alex a postat pe Instagram o fotografie in care i se vede tatuajul cu chipul Antoniei, de pe picior, si cel cu Dominic, de pe mana. Artistul s-a folosit de poza pentru a le da celor care il urmaresc vestea ca pregateste un proiect beton. El si Antonia se afla in vacanta in acest moment: au fugit de toamna din Bucuresti si se relaxeaza intr-un resort din Turcia. 

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005067 (s)