News Flash:

Cum se apara romanca acuzata ca i-a suflat iubitul Rihannei. „Este atat de josnica”

18 Aprilie 2022
306 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Saptamana trecuta, Amina Muaddi a fost in centrul atentiei. In jurul creatoarei s-a creat o intreaga nebunie, asta dupa ce a fost acuzata ca i-a facut avansuri lui A$AP Rocky. 

Amina Muaddi este una dintre cele mai bune prietene ale Rihannei. Cele doua au colaborat de multe ori si au lansat chiar si o colectie de pantofi impreuna. Vineri, Twitter-ul a fost plin de mesaje rautacioase la adresa Aminei, in care sute, mii de persoane o acuzau ca este o tradatoare ca i l-a furat pe Rihannei pe A$AP Rocky. La inceput, creatoarei i s-a parut o gluma proasta, dar, cu timpul, totul a luat amploare, asa ca s-a vazut nevoita sa se apere, cumva.

„Intotdeauna am crezut ca o minciuna raspandita pe retelele de socializare nu merita niciun raspuns sau clarificare, mai ales una care este atat de josnica. Initial am presupus ca aceasta barfa, fabricata cu rea intentie, nu va fi luata in serios. Insa, in ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit ca traim intr-o societate in care astfel de subiecte ajung sa fie discutate cu mare rapiditate, chiar daca au baze nefondate, nimic nefiind interzis”, a scris Amina Muaddi pe Twitter.

Amina Muaddi este o tanara designer pe jumatate romanca si pe jumatate iordaniana. Aceasta s-a facut remarcata la Hollywood odata cu lansarea propriei colectii de pantofi si i-a cucerit pe toti cu design-ul tocului. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005887 (s)