News Flash:

Laurentiu Reghecampf a cerut-o de sotie pe Corina Caciuc. Cine l-a dat de gol pe antrenor

18 Aprilie 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf este mai fericit ca niciodata, iar asta se vede zilnic. Antrenorul si-a gasit linistea alaturi de Corina Caciuc, cea care ii va darui si un copil. Reghecampf a simtit ca tanara este aleasa inimii sale, asa ca nu a mai pierdut timpul si a cerut-o de sotie.

Laurentiu si Corina fac progrese mari in relatia lor, iar asta se vede din cele mai recente postari ale Corinei. Tanara pare ca are pe deget un inel care seamana a fi unul de logodna. Momentan, niciunul dintre ei nu a comentat nimic, dar fanii se asteapta ca aceasta miscare sa o fi facut-o in mare secret. 

Imediat dupa ce s-a aflat ca divorteaza de Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf a mai in centrul atentiei mai mult ca niciodata. Antrenorul nu a fost la fel de vocal ca sotia si a lasat ca lucrurile sa decurga de la sine. In timp ce Anamaria tuna si fulgera la televizor, Reghe si-a vazut mai departe de viata lui si si-a gasit o noua iubita. Corina este cea care il face fericit pe fostul sotul al Aneimaria Prodan si se pare ca, momentan, nimeni si nimic nu sta in calea relatiei lor.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am vazut-o. Dupa care am incercat sa iau legatura si sa o cunosc cu adevarat. Stii cum este… la cate discutii au iesit si cate discutii sunt, dar si ce vorbeste Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva sa mai vada realitatea”, a spus el.

”Acum cat timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an si 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred ca este important si nu cred ca intereseaza pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simti pentru persoana respectiva si ce se va intampla de acum incolo sau care este legatura… eu asa o vad. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o intorsatura foarte pozitiva”, a mai zis el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006860 (s)