News Flash:

Motivul pentru care Vlad Dragulin uraste personajul Malone. „Erau bombardieri, pareau genul care au facut puscarie”

26 Ianuarie 2022
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Dragulin

Vlad Dragulin este unul dintre cei mai indragiti actori de la noi. Acesta s-a facut remarcat datorita umorului debordant, dar si datorita talentului exceptional cu care este inzestrat. Vlad are mereu ce povesti, asa ca bunul lui prieten, Speak s-a gandit sa-l invite la el la podcast. Mai bine de doua ore, cei doi au vorbit ca baietii, iar Vlad a expus si unele intamplatari care l-au socat pana si pe Speak.

Vlad Dragulin a facut senzatie pe micile ecrane cu rolul lui Malone. Acesta a avut mii de fani si, din pacate, unii dintre ei nu au inteles ca totul este un rol. Tocmai din cauza aceasta, Vlad a fost la un pas de moarte din cauza ca personajul lui ar fi deranjat anumite persoane. Intreg episodul s-a petrecut la o fosta shaormerie din Capitala.

„M-am asezat cu un prieten la masa, eram cu inca cineva, langa noi erau multi. Oricum, si mai fiorosi, dar si mai batrani, erau 40 si ceva de ani, bombardieri din astia, pareau genul care au facut puscarie. Unul dintre ei a zis ”Uite-l, ba, pe Malone”. Am zis ”Salut” si m-am intors. Nu puteam sa ma prefac ca nu ma striga cineva. Unul dintre ei s-a ridicat, si-a luat un scaun, #%•• daca te suport eu pe tine, ce faci, ia zi, in clipa aia eram doar un cal de distractie, eram practic doar un argument a faptului ca este el smecher in fata prietenilor lui”, a spus Vlad Dragulin.

„Ia zi, unde iti fac buzunar, ia zi, scot briceagul la tine, •#%•%#!, mi-a luat cartofi din farfurie, chiar mi-a scos discheta, cine m-a crescut pe mine, cum m-au crescut pe mine parintii mei, astea-s de puscarie, e ceva foarte departe de mine, m-am uitat, mi-am luat soc si m-a vazut ca m-am asa si mi-a zis ho, ma, stai linistit”, a mai povestit Vlad Dragulin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005425 (s)