News Flash:

Megan Fox și iubitul ei, ritual ciudat. De ce aleg cei doi indragostiti sa isi bea sangele

27 Aprilie 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Megan

Megan Fox si Machine Gun Kelly sunt, fara doar si poate, un cuplu atipic. Cu totii stim cat de mult se iubesc, doar ca, uneori, inside-urile lor de indragostiti depasesc cu mult limitele normalitatii.


Megan Fox si MGK traiesc o poveste de dragoste parca desprinsa din povesti. Desi nimeni nu le dadea prea multe sanse, ei bine, se pare ca au rezistat cu brio trecerii timpului si, mai mult decat atat, se pregatesc sa faca pasul cel mare cat de curand. MGK i-a oferit alesei inimii sale un inel special si nu neaparat penntru ca este scump, ci pentru ca are un concept interesant. Artistul a gandit chiar el designerul si a stiut din prima ca nu vrea ca Megan sa-l dea jos de la deget. Astfel, MGK a proiectat un inel care, daca va fi scos de pe deget, ii va provoca rani severe iubitei sale.


Dar asta nu e tot. Aproape toata lumea stie ca cei doi se alinta „my bloody Valentine”, dar nimeni nu a stiut ca nu este o metafora, ci ca este cat de real se poate. Megan a confirmat, intr-un interviu recent, ca ea si iubitul ei au un ritual in care isi beau unul altuia sangele. Desi pare super ciudat, vedeta are si o explicatie pentru asta.
„Imi imaginez ca lume crede ca ne bem sangele ca in „Game of Thrones”. Sunt doar cateva picaturi, ne consumam sangele reciproc la anumite ocazii si mai mult pentru scopuri ritualice”, a spus Megan fara a intra prea mult in detalii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004873 (s)