News Flash:

Otilia Bilionera, in depresie din cauza managerului. Cum o agresa barbatul si cum a reusit sa scape de el

27 Aprilie 2022
415 Vizualizari | 0 Comentarii
Otilia

Otilia Bilionera este una dintre artistele de la noi care au reusit sa aiba o cariera internationala. Vedeta a muncit din greu si a avut ani la randul in care nu a luat pauza nici macar cat sa se relaxeze. In timp ce sumele din conturile ei cresteau considerabil, sanatatea ei avea de suferit, iar asta se reflecta si acum asupra ei.

Otilia Bilionera este mereu cu zambetul pe buze si aproape ca nimeni nu crede ca artista trece si prin momente grele. Experinta din jungla dominicana i-a deschis ochii mai mult ca niciodata si a ajuns la concluzia ca viata nu este chiar atat de roz pe cat pare. Abia acum, vedeta si-a facut curaj sa vorbeasca despre una dintre cele mai triste perioade din viata ei si anume, aceea in care a fost victima depresiei. Otilia recunoaste ca si ea a fost de vina, dar, in mare parte, aceasta stare i-a fost generata si de catre cei din jur.

„Depresia mea a fost legata si de fostul management, de faptul ca munceam mult si nu castigam pe masura efortului depus. Aveam probleme de sanatate din cauza stresului, a deplasarilor, a racelilor pe care nu apucam sa le tratez si din cauza relatiei in care ma aflam atunci, care nu ma facea fericita. Toate astea au dus la o depresie care a durat un an.

Am urmat tratament antidepresiv si am facut sapte luni de terapie, iar acum – multumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reusit sa depasesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente sa apeleze la medicul specialist, a declarat artista. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006451 (s)