News Flash:

Cum se mentine Patrizia Paglieri in forma, desi este bucatar si gateste tot timpul

27 Aprilie 2022
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrizia

Cei care sunt demult cu ochii pe Chef Patrizia sigur au observat ca de la o vreme, vedeta se mentine in forma si aproape ca arata la fel. Ce-i drept, trecera anilor a fost destul de blanda cu Chef Paglieri, dar se pare ca si ea are cateva secrete bine pastrate pe care, de de data asta, le-a impartasit si cu fanii.

Patrizia Paglieri stie cum sa aiba grija de ea. Chiar daca este bucatar, asta nu inseamna ca exagereaza cu caloriile. Patrizia a reusit sa demonteze mitul conform caruia orice bucatar trebuia sa aiba forme rubensiene. Vedeta de la Kanal D a recunoscut ca nu a exagerat niciodata cu cantitatile, iar pentru cei care cred ca Patrizia doarme in sala de sport de arata atat de bine, secretul este altul. Patrizia nu face deloc sport, doar ca practica asa-numitul „fasting”, un proces in care mananca la un anumit interval de timp.

’Cand vreau sa slabesc, mananc numai salate, nu am o dieta anume. Am tinut si fasting, incerc sa il tin si acum, imi e usor, adorm la 21 si astfel, pana la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea ma impac in perioada aceasta, in zona unde locuiesc nu prea sunt sali de sport si sa stau in trafic mult ca sa ajung la o sala de sport nu are rost. Nu sunt foarte pasionata de carne, din iunie nu am mai mancat, desi nu ma declar vegetariana. Daca este ceva de gustat, gust, un bucatar nu poate fi vegetarian, este absurd, ar trebui sa te lasi de meserie’’, a declarat ea pentru cei de la VIVA!

‘’Acum, de cand cu matinalul, ma culc mai devreme, nu mai mananc nimic seara tarziu, fac un fel de fasting, mi se pare genial fastingul cu 16/8. Nu e greu pentru un bucatar sa isi mentina silueta, dimpotriva, tu doar gusti tot timpul, nu mananci pe saturate, esti foarte agitat in bucatarie, de multe ori te saturi doar din gustat. De exemplu, toti bucatarii sunt slabuti, cine e mai plinut este din cauza ca e pofticios si nu este bucatar’’, a mai spus ea in cadrul interviului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007186 (s)