News Flash:

Dacia Spring își continuă extinderea pe piețele europene

Modelul Dacia Spring va fi lansat anul viitor pe piața britanică, „într-o versiune complet nouă”

10 Iulie 2023
295 Vizualizari | 0 Comentarii

Dacia Spring își extinde prezența pe piețele europene, incluzând lansarea unei versiuni cu volan pe partea dreaptă. Reprezentanții Dacia din Marea Britanie au anunțat oficial că modelul Spring va fi introdus pe piața britanică în anul următor, într-o versiune complet nouă.

Dacia urmează să lanseze modelul electric Spring pe una dintre cele mai importante piețe auto din Europa, Marea Britanie, care înregistrează o creștere semnificativă a vânzărilor de mașini electrice. Această veste a fost o surpriză pentru presa britanică, deoarece informațiile inițiale sugerau că modelul Spring nu va fi disponibil pe piața britanică.

Dacia a anunțat că va lansa o versiune complet nouă a modelului Spring, cu îmbunătățiri semnificative în design și echipamente, odată cu introducerea sa pe piața din Marea Britanie în 2024. Această lansare coincide cu mult-așteptatul facelift, care a fost anunțat anterior de reprezentanții mărcii și va aduce modificări atât la nivelul designului exterior, cât și o serie de echipamente noi și un redesign al interiorului.

„Suntem încântați că Dacia Spring va veni în Marea Britanie în 2024. Va merita cu siguranță așteptarea! Va umple pur și simplu un gol de pe piața mașinilor electrice din Marea Britanie pentru un vehicul electric de calitate, extrem de practic, care nu va sparge banca și care face ca deținerea de vehicule electrice să fie mai realistă ca niciodată”, a transmis Luke Broad, șeful Dacia din Marea Britanie.


Presa din Marea Britanie a primit cu entuziasm această veste și a subliniat în special prețul accesibil la care mașina ar putea fi achiziționată, conform informațiilor profit.ro.

„Va fi Dacia Spring la fel de ieftin ca mersul pe jos? Nu, dar pe-aproape” a scris celebrul Top Gear, care face comparații cu ofertele actuale.
„E un fel de Honda, mai ieftină, dar cu autonomie mai mare, un fel de Renault Zoe cu discount, un Fiat 500 e mai practic, de pe raftul de la Lidl”, mai spun jurnaliștii englezi.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005551 (s)