News Flash:

Eveniment de renume în București!

Miercuri, 25 octombrie, la Romexpo s-a deschis Indagra & Indagra Food

25 Octombrie 2023
147 Vizualizari | 0 Comentarii

Unul dintre cele mai renumite evenimente agricole din România, Indagra & Indagra Food, a început miercuri, 25 octombrie, la Romexpo, cu prezența a peste 550 de companii din 23 de țări.

„În perioada 25 - 29 octombrie, Romexpo, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, organizează Indagra & Indagra Food 2023 - cel mai important concept de networking agricol şi alimentar din România. Peste 550 de companii din sectorul agricol şi alimentar participă la ediţia de anul acesta, suprafaţa expoziţională ocupată la interior şi exterior fiind de peste 30.000 mp”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Cele două târguri vor găzdui participarea a 23 de țări, incluzând Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Italia, Liban, Marea Britanie, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria. Această manifestare a atins un nivel semnificativ de internaționalizare, cu o pondere de 38%.

Indagra 2023 aduce în prim plan tehnologii de viitor pentru sectorul agricol, precum și inovații în horticultură, viticultură și zootehnie. Evenimentul este dedicat atât companiilor din domeniul agricol din România, cât și celor din străinătate. Târgul se adresează unui public divers, inclusiv antreprenorilor, fermierilor, inginerilor agricoli, producătorilor și importatorilor din sectorul agricol, studenților care urmează studii în domeniul agricol și agroalimentar, reprezentanților instituțiilor publice și publicului larg.

Indagra Food 2023 promovează practici responsabile de producție, echipamente și tehnologii care contribuie la accelerarea transformării digitale a industriei alimentare, precum și soluții ecologice cu impact redus asupra mediului. Acest eveniment se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, precum și reprezentanților din domeniile panificației, prelucrării legumelor și fructelor, a peștelui și a laptelui.

Indagra & Indagra Food 2023 au și o componentă deschisă publicului larg. Pe durata celor cinci zile, vizitatorii sunt invitați să admire cele mai frumoase exemplare de animale și să deguste delicii tradiționale românești.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006479 (s)