News Flash:

Mesajele care l-au enervat pe Liviu Dragnea. Ce ii scria Irina presupusului amant. „Ti-a fost dor de... ?”

9 Decembrie 2021
615 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragnea Irina

Liviu si Irina ar fi decis sa puna punct relatiei, dupa ce fostul lider PSD ar fi vazut un filmulet trucat cu partenera sa in timp il insela chiar cu un fost iubit. Astfel, si-a facut bagajul si a decis sa plece de acasa, in urma cu doar cateva zile. De atunci, Irina Nastase, nu a mai putut lua legatura cu el.

Contactata de jurnalisti, Irina Tanase a spus ca Liviu Dragnea nu a plecat de acasa si nici nu s-a despartit de ea. Ba chiar mai mult, aceasta a tinut sa precizeze faptul ca nu ar avea cum sa il insele pe Liviu, intrucat fostul ei iubit deja probabil este casatorit in momentul de fata. 

Irina Tanase, considerata deja fosta iubita a lui Liviu Dragnea, l-ar fi inselat pe partenerul sau de viata, dupa ce a avut mai multe discutii intime cu Paul, presupusul ei amant. Potrivit cancan.ro, Irina si Paul si-au dat mai multe intalniri de-a lungul timpului, si chiar au fost protagonistii unor discutii cu mesaje deocheate.


IRINA: Ti-e dor de t•#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine sa ma f•#$i un pic

AMANTUL: Intr-o zi cand nu e T. (…) M-am gandit ce sa zici. Zici ca mergi la salon si vin si te iau eu prin spate si spui ca a durat acolo. Dar sa lasi telefonul acasa, se prinde ala de locatii.

IRINA: O sa vad cum fac sa vin. Las mesaj ca vine.

AMANTUL: OK. (…)

AMANTUL: Iub, te-am … cum trebuie?

IRINA: Mi-e frica, e asta si mai dubios. Te sun imediat ca sa nu mai vorbim aici. Ca nu vreau sa mai risc, sunt o parte din mesajele intrate in posesia cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)