News Flash:

Laurentiu Reghecampf, primul pictorial alaturi de Corina. Antrenorul si iubita lui s-au pozat in locul unde obisnuia sa mearga si Anamaria Prodan

9 Decembrie 2021
366 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii. Acesta va deveni din nou tatic la inceputul anului viitor. Reghe si iubita lui Corina vor deveni parinti pentru prima data in formula asta si deja au aflat sexul bebelusului.

Acum cateva luni, inevitabilul s-a produs in familia Reghecampf. Desi la inceput divortul parea doar o speculatie, acum se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai serioase, iar cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe. Aceasta a decis sa puna capat oficial relatiei cu Anamaria pentru ca situatia deja s-a complicat, iar iubita lui este insarcinata.

Pe parcurs, lucrurile s-au mai complicat si iubita lui Reghe este deja insarcinata si ii va darui acestuia un copil. Laurentiu a decis ca cel mai corect fata de Anamaria Prodan este sa divorteze. Laurentiu Reghecampf avea de mai mult timp o relatie cu mai tanara Corina Bilcon. Cei doi s-au cunoscut in Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat, astfel ca tanara s-a mutat deja cu Reghe, iar acum, in calitate de parinti, au realizat si primul pictorial impreuna. 

Reghe si Corina au facut un pictorial de Craciun impreuna pe parcursul caruia si-au spus multe cuvinte dulci. Cei doi s-au fotografiat intr-un atelier de haine, in acelasi loc in care Anamaria Prodan s-a fotografiat de mai multe ori. „Eu ma bucur de iubirea la care sunt partasa si le doresc si altora sa traiasca asemenea povesti intense”, a spus partenera lui Reghe pentru FANATIK.

Mai mult decat atat, si Laurentiu a vorbit pentru prima data public despre sentimentele pe care le are pentru femeia care urmeaza sa devina mama copilului sau. Se pare ca se simte extrem de iubit in prezenta tinerei.

„Este femeia langa care simt ca sunt iubit. Ma implineste” a spus el pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007768 (s)