News Flash:

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Andreea Raicu dupa discutia cu Maruta. „Esti o expirata!”

9 Decembrie 2021
403 Vizualizari | 0 Comentarii
Raicu si Dragusanu

Catalin Maruta a reusit performanta de a mai invrajbi doua vedete, Andreea Raicu si Bianca Dragusanu aruncandu-si de doua zile sageti otravite. In timp ce Andreea Raicu a intarit afirmatia lui Catalin Maruta ca Bianca ar arata ca o ”papusa de portelan”, iata ca in apararea blondinei sare fostul ei iubit, designerul Catalin Botezatu.

Desi a spus ca nu va mai face nicio declaratie despre acest scandal, Catalin Maruta nu s-a putut abtine. 

„Eu ma uit la pozele cu Bianca Dragusanu, e portelan toata!”, a spus Catalin Maruta in direct.
„Nu sunt reale. Nu mai pare o persoana, pare un robot, o statuie. Nu stiu ea, ca nu o urmaresc. Dar e acest trend, aceasta uniformizare a chipurilor. Toate arata la fel. Si stii ce este foarte trist? Ca privirea este goala.”, i-a dat replica Andreea Raicu. 

Desi nu a fost nominalizata de Andreea Raicu, Bianca Dragusanu s-a simtit vizata si i-a dat azi o replica acida, prin intermediul impact.ro:
”Este o expirata. Se leaga de nume care fac raiting, ca sa fie bagata in seama. Bravo, mai, femeie! Invidia ta imi da valoare! Multumesc, eu te pup si te apreciam, si inca o fac, chiar daca tu ma ataci. Eu sunt importanta fara sa vorbesc despre tine, tu, nu”.

Dupa ce Bianca Dragusanu a fost atacata verbal de Catalin Maruta si de Andreea Raicu, fostul iubit al blondinei sare in apararea ei.
Contactat de reporterii impact.ro, Catalin Botezatu a declarat:


”Mie mi se pare firesc ca o femeie sa-si faca interventii, mai mici sau mai mari. Ce sa facem, cand esti o prezenta, o vedeta, sa lasam sa se vada ridurile oribile pe la gura si pe la ochi, in lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respecta. Si-a facut ochi pisicosi, dar mie imi plac, sunt frumosi. Traim in secolul 21, trebuie sa ne obisnuim cu operatiile estetice, sunt multi doctori in lumea asta, care fac interventii chirurgicale.
Este timpul sa ne oprim in a mai comenta lumea. Dar nu e nimic iesit din comun, sunt milioane de femeie, toate vedetele din strainatate au fata intinsa, Bianca nu face ceva special”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007279 (s)