News Flash:

Ilie Nastase, primele declaratii dupa ce s-a vindecat de Covid. „Plamanii mei sunt... ”

9 Decembrie 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase s-a infectat acum doua saptamana cu noul Coronavirus. Fostul tenismen a fost plecat, recent, in Turcia, alaturi de partenera sa de viata, Ioana Nastase.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Ilie Nastase s-a infectat cu noul Coronavirus cat timp se afla la Istanbul, alaturi de sotia lui. Barbatul sufera de o forma usoara a bolii si nu a reclamat reactii agresive.

Ilie Nastase si sotia lui, Ioana Nastase, au plecat in vacanta, in Turcia, dupa ce a trecut printr-un scandal mare cu nasul Ciprian Marica. Dupa ce s-a intors in Romania, Ilie Nastase nu s-a simtit foarte bine si si-a facut un test Covid-19, afland, astfel, ca este pozitiv. Fostul tenismen a decis sa se lase pe mainile medicilor si, in continuare, se afla pe patul de spital. Partenera lui, Ioana a fost cea care a oferit primele declaratii despre starea lui de sanatate dar si despre ce va face dupa ce va fi externat. 

Acum, proaspat vindecat, fostul tenismen a facut cateva declaratii despre starea lui de sanatate. 

„Ma simt bine! Nu am niciun fel de urmari si nici nu cred ca s-a pus vreun moment sa am asemenea probleme, fiindca nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o forma usoara a bolii si ca atare, plamanii mei sunt in regula”, a declarat Ilie Nastase pentru impact.ro.

Inainte de a declara Ilie Nastase ceva, cea care i-a tinut la curent pe fani in legatura cu starea lui de sanatate a fost Ioana.

„Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de catre medici. Ia medicamentatia prescrisa, se odihneste, asculta toate indicatiile. Nu mai tuseste, nu mai are febra. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunam cu videocall, si abia asteapta sa fie externat.”, declara Ioana pentru Click!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)