News Flash:

Ana Baniciu a dat totul din casa. Cand va avea loc nunta cu iubitul ei si cum va arata marele eveniment

9 Decembrie 2021
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Baniciu

Dupa participarea la Asia Express, vedetei i-a mers din ce in ce mai bine si dupa ce s-a asezat la propriu la casa ei, acum a venit timpul sa se aseze si la figurat. Colega Ralukai a primit in vara cea mai importanta intrebare din viata ei si s-a logodit cu alesul inimii ei, Edy.

Ana Baniciu este in culmea fericirii. Artistei ii merge bine pe toate planurile, iar dupa ce a venit acasa cu marele premiul Asia Express, frumoasei blondine i-au suras toate. Chiar daca nu mai este la fel de activa pe plan muzical, Ana si-a gasit alte pasiuni, dar si-a gasit si un iubit cu care este dispusa sa isi petreaca tot restul vietii. Ana si Edy s-au logodit la sfarsitului lunii septembrie, iar vedeta nu a mai rezistat si a postat prima imagine cu bijuteria pe Instagram.

Din cauza situatiei pandemice din Romania, Ana si Edy nu isi doresc sa se casatoreasca prea curand, asta pentru ca vor ca la fericitul eveniment sa fie cat mai multe persoane dragi prezente, lucru ce nu ar fi posibil deocamdata.

„Nunta o vom face cand se va termina pandemia. Avem planuri in schimb pe cariera, dar eu vreau ca in anul 2022 sa cant foarte mult. Am facut si piesele necesare”, a declarat Ana Baniciu la Antena Stars. 


„Am primit si eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu stiam ca deja a anuntat. Normal, sunt incantat, imi place de Edy, este un baiat fain. I-am cunoscut si familia, anul acesta, dar am impresia ca ne cunoastem de multa vreme, avem chimie, avem pasiuni comune”, a dezvaluit, in in septembrie, pentru Fanatik, Mircea Baniciu. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)