News Flash:

O ieșire din scenă așa cum se cuvine!

Meciul ”Generației de Aur” de pe 25 mai 2024 va fi arbitrat de Ion Crăciunescu

4 Martie 2024
102 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe data de 25 mai 2024, începând cu ora 20:30, Arena Națională va găzdui meciul de retragere al "Generației de Aur", echipa care a cucerit inimile românilor în vara anului 1994, când a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994.

Meciul de pe Arena Națională va fi arbitrat de Ion Crăciunescu (73 de ani), fostul mare arbitru internațional român. ”Am fost contemporan cu ei. A fost o mare bucurie să îi văd. Nu știu componența brigăzii. Sandu Viorel este unul dintre asistenți. O să mai iau un asistent din Vâlcea. Rezervă? Nu e cazul, că eu țin meciul”, a afirmat Ion Crăciunescu, la DigiSport.

Va fi o ieșire din scenă și pentru arbitrul care a ocupat locul 2 în topul centralilor în perioada sa de glorie. El va avea ocazia să conducă partida în care "Generația de Aur" a României va juca împotriva unor stele ale lumii precum Hristo Stoichkov, Rivaldo sau Luis Figo, jucători care vor fi antrenați de Jose Mourinho.

Lotul României pentru meciul de retragere:

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006502 (s)