News Flash:

Penultima competiţie care oferă biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris!

Opt pugilişti români vor participa în perioada 3-11 martie la turneul de la Busto Arsizio, din Italia

23 Februarie 2024
122 Vizualizari | 0 Comentarii

Opt pugiliși români, patru fete și patru băieți, vor lua parte la turneul din Busto Arsizio (Italia), care va avea loc în perioada 3-11 martie. Acesta este unul dintre ultimele evenimente calificative pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea, exprimă speranța că cel puțin o fată și un băiat vor reuși să obțină calificarea.

„Mergem cu patru băieţi şi patru fete. Obiectivul este să mai calificăm o fată şi un băiat. La fete, e clar că Nechita Claudia e în pole position, iar la băieţi avem două variante, Cosmin Gîrleanu şi Andrei Arădoaie, cu pretenţii de calificare. Sperăm să reuşească amândoi. Îmi doresc să obţinem calificările acum şi nu la ultimul turneu. Ce e în mână nu-i minciună. Sper din toată inima să se finalizeze aici coşmarul şi stresul cu calificările. Şi apoi vom vedea cine va mai face deplasarea în Thailanda, la ultimul turneu de calificare”, a transmis preşedintele Vasile Cîtea.


Mihaela Bădescu (la categoria de 50 kg), Claudia Nechita (la categoria de 57 kg), Loredana Marin (la categoria de 60 kg) și Andra Sebe (la categoria de 66 kg), antrenate de Adrian și Mihaela Lăcătuș, vor pleca în Italia la sfârșitul lunii februarie. În același timp, Cosmin Gîrleanu (la categoria de 51 kg), Robert Jitaru (la categoria de 63,5 kg), Marcel Nistreanu (la categoria de 71 kg) și Paul Andrei Arădoaie (la categoria de 80 kg) vor fi însoțiți de antrenorii Dumitru Dorobanțu și Valentin Vrânceanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006286 (s)