News Flash:

A revenit pe locul secund în Superliga de fotbal!

Rapid Bucureşti a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-1, miercuri seara, pe teren propriu

1 Martie 2024
99 Vizualizari | 0 Comentarii

Rapid București a urcat pe locul secund în Superliga de fotbal, după ce a învins echipa UTA Arad cu scorul de 4-1 (2-1), miercuri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 28-a.

Rapid a reușit să uite rapid eșecul din meciul anterior cu o victorie clară, marcând goluri prin Albion Rrahmani (în minutele 1 și 82), Robert Bădescu (în minutul 13) și Borisav Burmaz (în minutul 90+6), în timp ce pentru oaspeți a punctat Claudiu Micovschi (în minutul 44).

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a deschis scorul la doar 52 de secunde de la începerea meciului, prin golul lui Rrahmani, după o greșeală enormă făcută de Alexandru Benga.

Gazdele au ratat șansa de a se desprinde în minutul 12, când Christopher Braun a șutat în portarul Florin Iacob. Din cornerul care a urmat, executat de Claudiu Petrila (în minutul 13), tânărul fundaș Robert Bădescu (18 ani) a marcat la debutul său în Superligă.

UTA Arad a încercat să răspundă, iar slovacul Andrej Fabry (în minutul 38) a ratat o ocazie uriașă, trimițând pe lângă poartă de la 10 metri. Arădenii au reușit să înscrie în finalul primei reprize, prin Micovschi, jucător împrumutat de la Rapid până în vară, care a trimis cu capul mingea centrată de Tiberiu Căpușă (în minutul 44).

În repriza a doua, UTA Arad a dominat începutul și a ratat mai multe ocazii mari de gol. Kevin Luckassen (fost jucător la Rapid) a șutat cu capul pe lângă poartă (în minutul 51), portarul Marian Aioani a respins șutul de la distanță expediat de Fabry (în minutul 52), iar fundașul croat Marko Stolnik (în minutul 52) a reluat puțin alături de poartă la cornerul executat de Fabry.

Pe final, Rapid a reușit să se desprindă, după o pasă greșită a kenyanului Eric Johana Omondi, Funsho Bamgboye l-a lansat pe Rrahmani, care a realizat dubla (în minutul 82). Atacantul sârb Borisav Burmaz a închis tabela (în minutul 90+6), cu o lovitură liberă de la aproape 30 de metri, trimițând-o în vinclu.

În minutul 27, jocul a fost întrerupt pentru circa cinci minute din cauza unui spectator cu probleme de sănătate. Acesta a fost evacuat cu ambulanța.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006023 (s)