News Flash:

A fost remiză la Galați!

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu CFR Cluj, în Superligă

29 Februarie 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii


Oțelul Galați a încheiat la egalitate cu CFR Cluj, 2-2 (1-1), marți seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii de fotbal.

Oțelul a deschis scorul prin golul lui Alexandru Mihai Pop (36), golgheterul echipei, care a înscris dintr-o lovitură liberă de la marginea careului mare, direct în colțul opus al porții. CFR Cluj a reușit să egaleze chiar înainte de pauză, prin golul nigerianului Philip Otele (45), marcat după un corner.

CFR a preluat conducerea în finalul partidei, atunci când grecul Panagiotis Tachtsidis a transformat un penalty (88), acordat pentru un fault al lui Costin Ghiocel asupra lui Daniel Bîrligea.

Gălățenii au reușit să egaleze în ultimele momente ale meciului, prin golul italianului Juri Cisotti (90+6), care a marcat și el dintr-un penalty, acordat pentru un fault al lui Karlo Muhar asupra lui Răzvan Tănasă.

CFR Cluj a obținut două victorii și un egal în ultimele trei etape, în timp ce Oțelul Galați a înregistrat două egaluri și un eșec în aceeași perioadă.

Scorul a fost egal și în meciul tur, terminat 0-0.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005615 (s)