News Flash:

Masina confiscata de politistii de frontiera, in Vama Cenad

27 August 2021
530 Vizualizari | 0 Comentarii
politia de frontiera

Paguba pentru un bulgar, in Vama Cenad din judetul Timis. El a ramas fara o Honda CRV pe care o cumparase din Elvetia si o ducea in Bulgaria, la firma la care este angajat. Masina era data in urmarire pentru confiscare.
Bulgarul a vrut sa intre in Romania, prin Vama Cenad, joi seara, in jurul orei 20.30. Venea din Elvetia, la volanul unei autoutilitare cu care transporta masina, pe o semiremorca.

„In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat faptul ca autoturismul transportat pe semiremorca figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile din Cehia.

Soferul a declarat faptul ca autoturismul a fost postat pe internet spre vanzare si la indicatiile patronului sau a mers sa il cumpere din Elvetia, acolo unde in schimbul sumei de 4.200 de franci elvetieni a primit certificatul de inmatriculare elvetian al autoturismului si vehiculul in cauza, vanzatorul asigurandu-l ca nu este semnalat furat sau cautat de autoritati”, transmit politistii de frontiera timiseni.

Masina in valoare de aproximativ 20.000 lei a fost confiscata si a ajuns la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare. Oamenii legii fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)