News Flash:

Atenție!

Marți, 13 februarie, se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și în localitatea Sinersig

12 Februarie 2024
99 Vizualizari | 0 Comentarii

Societatea Aquatim transmite că vor avea loc noi intervenții planificate la rețelele de apă. Zonele vizate includ mai multe străzi din Timișoara, precum și localitatea Sinersig din județul Timiș.

În data de marți, 13 februarie, între orele 9:00 și 17:00, se va efectua o conectare de conducte la intersecția străzilor Perlei și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Aceste lucrări sunt parte din proiectul CL12 - Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord - Lot 3. Pe durata intervenției, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Ecoului, Martir Silviu Motohon (între Pomiculturii și Ecoului), Aleea Arcașilor, Calea Sever Bocu (între Pomiculturii și Arcașilor) și Perlei (între Pomiculturii și Sfinții Apostoli Petru și Pavel), inclusiv la Punctul Termic.

În data de luni, 12 februarie, între orele 9:00 și 14:00, va fi redusă presiunea apei în Sinersig pentru efectuarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție.

Scopul lucrărilor de spălare este de a asigura calitatea adecvată a apei potabile și face parte din activitățile preventive de întreținere a rețelelor de distribuție.

La restabilirea alimentării normale cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure temporar. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să nu folosească apa în scopuri casnice până la limpezirea completă. Totodată, li se solicită să stocheze suficientă apă pentru a acoperi necesarul în perioada menționată.

Pentru orice informații suplimentare sau asistență, se poate apela la CALL-CENTER/DISPECERAT la numărul 0356 914, disponibil 24/7.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)