News Flash:

Mama si sora Biancai Dragusanu ii calca pe urme divei. Ce interventii estetice vor sa isi faca cele doua

1 Aprilie 2022
280 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este adepta operatiilor estetice si se pare ca nu este singura din familie. Diva a ajuns la un nivel la care nu mai are nevoie de prea multe prezentari, asa ca usile i se deschid cu usurinta peste tot pe unde se duce. Tocmai de asta, Bianca a decis sa profite de asta si sa le ajute si pe mama si sora ei sa tina pasul cu lumea buna.

Bianca Dragusanu a fost mereu in centrul controverselor legate de operatiile estetice. La inceput, diva parea afectata de toate replicile dure care i se imputau, dar acum nu se mai streseaza. Mai mult, Bia si-a convins intreaga familie sa ii calce pe urme, mai ales ca este un lucru benefic. Daca pe sora ai a convins-o repede, nu a dus multa munca de convingere nici cu mama ei.

Prima pe lista sunt eu, trebuie sa-mi refac buzele si vreau sa continui sedintele de mezoterapie, si da, sora mea are nevoie de botox, mama mea are nevoie de botox. Si, ma rog, sunt mai multe interventii de care noi avem nevoie'', a declarat Bianca Dragusanu pe retelele de socializare.

"Operatiile estetice sunt inca un subiect controversat, dar pe mine nu ma intereseaza. Eu am trecut pe tot parcursul anilor prin foarte multe exeriente in domeniul acesta. Eu sunt foarte pretentioasa. Vreu buze mari si mereu sa arat bine. Sunt foarte documentata in acest domeniu.", a marturisit Bianca Dragusanu pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004842 (s)