News Flash:

Mihai Bendeac a plesnit-o pe Adela Popescu de fata cu Radu Valcan. „Ba... a dat”

1 Aprilie 2022
589 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Avem si noi scenele demne de Oscar. In timp ce peste hotare, Will Smith se bate cu Chris Rock, la noi, Adela Popescu si Mihai Bendeac sunt protagonistii celui mai recent episod violent. Ceea ce s-a intamplat intre ei a ajuns si la urechile lui Mircea Badea care nu s-a putut abtine sa nu comenteze.

Mihai Bendeac face ce face si este din nou in centrul atentiei. De data asta, o alta scena ii face probleme. Dupa ce a fost dat in judecata la CNCD, actorul este luat in vizor pentru una dintre scentele sale mai vechi. In piesa de teatru cu pricina, Bendeac trebuia sa ii dea o palma Adelei Popescu. Chiar daca si-au studiat foarte bine personajele, cei doi au fost luati de val, in principal Mihai, care in loc de o palma, i-a dat doua. Radu Valcan era si in public si, contrar tuturor asteptarilor, nu a reactionat deloc violent la adresa lui Mihai.

„In sinea mea, sunt convins ca este absolut pe bune (n.r. scena dintre Will Smith si Chris Rock, de la Oscar). Dar nu are nicio importanta daca e sau nu facatura. (…) Eu am fost, de exemplu, la o piesa de teatru chiar cu domnul Gadea.

Acolo, domnul Bendeac trebuia sa ii dea teatral o palma peste fata doamnei Adela Popescu. Ba… a dat! A zis si Valcan dupa, intr-un interviu, ca i s-a strans sufletul cand a vazut treaba', a declarat Mircea Badea recent, la Antena 3.

 In 2011, cand Adela Popescu a jucat alaturi de Mihai Bendeac, erau abia la inceput si Radu spune ca i s-a strans inima cand a vazut acele palme.

„Nu este placut sa-ti vezi persoana draga intr-o astfel de situatie! Insa vorbim doar de un rol. Acolo nu era Adela, ci Vera, personajul interpretat de ea pe scena Teatrului Metropolis. Palma face parte dintr-un scenariu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007913 (s)