News Flash:

Relatia ascunsa a Lorei. Toata lumea o stie cu Ghenu, dar un alt barbat i-a furat inima inainte

31 Martie 2022
416 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

Lora este una dintre cele mai transparente artiste de la noi. De fiecare data cand a aparut vreo schimbare in viata ei, fanii au fost printre primii care au aflat. Chiar si asa, se pare ca Lora inca este o cutie a pandorei.

Lora si misterele fac echipa buna impreuna. Anii au trecut, iar artista a pastrat bine de tot o informatie pe care nu a mai stiut-o nimeni pana acum...bine, poate doar Ghenu. Lora si Ionut Ghenu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi rezoneaza foarte bine si au raspuns afirmativ fiecarei provocari pe care le-a oferit-o viata.

Dupa 4 luni petrecute in Bali, Lora a descoperit o alta varianta a ei si pare ca se simte foarte bine. Tocmai cand fanii artistei credeau ca o cunosc foarte bine, Lora a facut marele anunt. Inainte de Ionut Ghenu, artista a avut o relatie de doua luni cu unul dintre cei mai cunoscuti regizori de videoclipuri de la noi. Lora si Iulian Moga au fost atat de discreti, incat nimeni nu a stiut de relatia lor. Totul se intampla acum 10 ani si, desi au format un cuplu, Iulian si Lora nu au lucrat niciodata impreuna pe plan profesional.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)