News Flash:

Anamaria Prodan se pregateste de casatoria cu noul ei iubit. „Facem nunta regala”

1 Aprilie 2022
562 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria

Anamaria Prodan este in plin divort de Laurentiu Reghecampf. Impresara si fostul ei partener s-au sicanat mult timp si si-au aruncat vorbe grele. Cand parea ca nu o sa renunte atat de usor la casnicia cu Reghecampf, Anamaria demonstreaza ca este pregatita sa o ia de la capat si deja a facut primele declaratii despre noul iubit.

Anamaria Prodan pare ca a reusit sa treaca peste momentele dificile pe care le-a intampinat dupa ce a decis sa divorteze de Reghecampf. In podcast-ul ,,Fita cu Adita”, Anamaria Prodan vorbeste pentru prima data despre noul iubit.

Vedeta a recunoscut ca iubeste din nou, gasindu-si un partener dept de statutul ei. Vedeta a declarat ca este indragostita de un nou barbat. ,,Este dintr-o alta lume, foarte de sus. Da, imi place foarte tare cineva si ma asteapta pana divortez„, au fost vorbele Anamariei Prodan despre actualul partener. 

„Pot sa fac intr-o secunda, doar ca eu sunt o femeie maritata oficial si trebuie sa termin divortul, sa-mi strang copiii frumos, sa nu mai faca parte din aceasta.., dupa care facem si nunta regala”, a anuntat Anamaria Prodan, in premiera la Antena Stars.

Anamaria Prodan a aflat la inceputul lunii martie ca Laurentiu Reghecampf si iubita sa, Corina Caciuc, au dat-o in judecata pentru defaimare. Impresara a declarat la un moment dat ca actuala iubita a antrenorului ar practica prostitutia, fapt care a contribuit la gestul Corinei Caciuc de a o da in judecata. Chiar si asa, Anamaria a declarat ca nu o intereseaza actiunile celor doi si ca avocatul ei se va ocupa de tot.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006069 (s)