News Flash:

Andreea Mantea, decizie radicala pentru cariera sa. La ce facultata a decis prezentatoarea ca este timpul sa se inscrie

1 Aprilie 2022
279 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Niciodata nu este prea tarziu sa faci lucruri marete in viata, iar pe aceasta premisa merge si Andreea Mantea. Vedeta a decis sa incerce sa isi indeplineasca una dintre dorintele pe care le-a avut in copilarie si se pare ca deja face primii pasi in aceasta directie. Prezentatoarea de la Kanal D vrea sa se inscrie la facultate si stie sigur ce profil vrea sa urmeze.

Andreea Mantea a revenit la Kanal D cu formatul de emisiune care a consacrat-o. Desi va avea un program foarte incarcat toata vara, cu filmari si alte proiecte, din toamna, Andreea are de gand sa se puna serios cu burta pe carte. Vedeta a mai terminat o facultate de profil economic si bancar, dar acum vrea sa schimbe foaia si sa treaca la un domeniu care o pasioneaza inca din copilarie. 

„Am un vis. Vreau sa dau la Facultatea de Psihologie, la toamna. Sunt vise neindeplinite. Imi doresc, chiar vreau sa fac asta. Se schimba gandurile din copilarie. Una e, in copilarie, cand visezi sa te faci medic veterinar, si alta este la maturitate”, a marturisit Andreea Marin.

Andreea Mantea a fost mereu una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul de la noi. Bruneta a fost mai tot timpul inconjurata de barbati cuceritori, iar apogeul traseului ei sentimental a culminat odata cu participarea la „Burlacita”, show-ul de pe Antena 1. Desi nimeni nu se astepta ca acea emisiune sa fie adevarata, se pare ca Mantea si-a gasit acolo sufletul pereche, pe Cristian Mitrea. Cei doi au impreuna un copil, pe David, dar relatia lor nu a avut un final fericit. De cand s-a despartit de tatal copilului, Andreei i-a fost destul de greu sa isi mai gaseasca un alt partener sau sa aiba o relatie serioasa.

Andreea s-a gandit mai bine si a decis ca are tot dreptul si ca merita sa fie fericita. Aceasta a mai bifat cateva relatii, dar toate au fost pasagere si le-a tinut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta a promis ca se va afisa cu noul ei iubit cand lucrurile vor fi serioase, iar cum asta nu s-a intamplat pana acum, e clar ca nu a avut noroc. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005621 (s)