News Flash:

Cele mai populare jocuri de cazinou online în acest an

1 Aprilie 2022
826 Vizualizari | 0 Comentarii
BZT 1

Cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc au tot mai mulți clienți, semn că românii se aliniază la tendința europeană, în care gamblingul reprezintă unul dintre cele mai populare hobby-uri.

Majoritatea covârșitoare a conaționalilor joacă doar pentru distracție, stabilindu-și un buget lunar așa cum au bani alocați pentru mersul la cinematograf sau pentru mesele la restaurant. În ceea ce privește jocurile preferate, ele sunt foarte diverse. Iată, de exemplu, care sunt cele mai accesate titluri din Sportingbet Casino:

Epic Ape

Este un slot a cărui „acțiune” se desfășoară în junglă. Simbolurile care creează atmosfera specifică acelui loc sunt pantera, ghepardul, cameleonul, broasca și, desigur, gorila, care este și cel mai important personaj. Ea are rol de Wild stivuit. În joc există și un al doilea simbol Wild, reprezentat de diamant, dar poate cea mai importantă funcție este cea a rotirilor gratuite (Free Spins). Șase simboluri Scatter oprite pe ecran îți aduc 100 de runde gratuite. Este un joc cu 4096 de moduri de câștig.

Perfect Blackjack Pro

Obiectivul este acela de a acumula cărți cu o valoare totală mai mare decât cea a dealerului fără a depăși valoarea 21. Valoarea mâinii este suma valorilor tuturor cărților din respectiva mână. Spre deosebire de Blackjack-ul clasic, este oferit și un pariu secundar suplimentar: perechea perfectă este o miză în care primele două cărți distribuite într-o mână vor forma o pereche cu aceeași valoare. Cotele diferite sunt plătite în funcție de suita, de culoarea identică sau de culorile mixte ale cărților. Jocul are două pariuri pe perechi perfecte, perechea jucătorului și perechea dealer-ului.

După ce sunt plasate atât pariul principal, cât și cel secundar, crupierul distribuie cărțile. Jucătorul primește două cărți cu fața în sus, iar dealer-ul primește una cu fața în sus și una cu fața în jos. Dacă jucătorul a primit o pereche mixtă, colorată sau perfectă, acesta va obține plata la pariul secundar, iar jocul continuă.

Twin Spin

Ca și grafică, este un joc de păcănele clasic, cu fructe, șeptari, clopoței și BAR. Ceea ce îl face să fie foarte modern este mecanismul Megaways care creează 243 de linii de plată și funcția Twin Reel, prin care minim două role adiacente, la întâmplare, își sincronizează simbolurile. E posibil să prinzi runde în care trei, patru sau chiar toate cele cinci role devin „gemene”. Ultimul scenariu aduce și cele mai mari plăți. Dacă ai noroc să prinzi primele trei role adiacente gemene, de la stânga la dreapta, ai câștig garantat.

Starburst

Este un slot care se menține în topul popularității de ani buni. Simbolurile obișnuite sunt pietre prețioase de diferite forme și culori, însă cele mai valoroase pictograme și șeptarul și BAR-ul. Jocul se numește „Starburst” de la simbolul Wild, care este o stea multicoloră ce se extinde pe toată rola și generează o rotire suplimentare. Combinațiile câștigătoare se formează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

Fruit Shop

Fruit Shop este un slot cu 5 role și 3 rânduri, cu volatilitate scăzută spre medie, ceea ce înseamnă că vei avea parte de rotiri câștigătoare destul de dese. Pe role apar simboluri specifice jocurilor cu fructe: pepene verde, portocale, lămâi, prune și cireșe. Simbolul Wild este chiar pictograma „Fruit Shop”. Ea ajută la formarea combinațiilor câștigătoare, cărora le și dublează valoarea. Pentru fiecare câștig pe linie de miză, având ca simbol un fruct, vei primi un număr de rotiri gratuite aferent combinației respective.

Gonzo's Quest

Poate că ai auzit de Eldorado, orașul dispărut împreună cu bogății fantastice. Dacă nu știai povestea, uite că o afli acum, când ai posibilitatea să și pornești într-o călătorie imaginară în căutarea aurului. Ești în pielea faimosului explorator spaniol Gonzalo Pizarro, care se avântă fără nicio teamă în junglă, printre animale mortale și simboluri greu de descifrat. Este un slot care oferă câștiguri „în avalanșă”, în cadrul aceleiași runde. Fiecare câștig consecutiv crește cu o unitate factorul de multiplicare.

Galerie Foto

BZT_2_
epic ape twin spin starburst fruit shop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005514 (s)