News Flash:

Dan Bittman a dat cartile pe fata. De ce a divortat artistul de sotia lui dupa 25 de ani de casnicie

1 Aprilie 2022
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Bittman

Dan Bittman a fost si va ramane mereu unul dintre cei mai ravniti barbati din  showbiz-ul de la noi. Artistul nu a dus niciodata lipsa de propuneri din partea femeilor, dar, pana de curand, a fost casatorit cu sufletul lui pereche. Cum nicio poveste de dragoste nu garanteaza rezistenta pana la adanci batraneti, in urma cu ceva timp, Bittman i-a anuntat pe toti ca este un barbat liber. 

Bittman si Liana au fost impreuna timp de 25 de ani si au impreuna 3 copii care sunt destul de mari. Desi nimeni nu a prevazut ruptura dintre ei, lucrurile au fost cat se poate de reale. Artistul a recunoscut ca nu s-a despartit in cele mai bune conditii de cea care i-a fost sotie, dar, macar si-a asumat partea lui de vina. De asemenea, Bittman este constient ca nu putea fi un artist complet si nu putea imbina viata de familia cu scena muzicala daca nu avea langa el o femeie precum Liana. 

„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am si facut copiii. Am stat de vorba si ne-am sfatuit. Am zis sa facem un copil si uite, am facut trei. Pana sa ne despartim, am stat vreo 29 de ani cat de cat impreuna. Am facut multe impreuna. Ea a fost echilibrul. Daca nu ai o femeie de genul ei nu poti sa duci o lucrare atat de mare”, a declarat Dan Bittman, potrivit libertatea.ro.

„Ne-am despartit in conditii nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului si la plecare. Motivele despartirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumatate din viata mea, pana la urma, aproape. Sunt 30 de ani aproape de cand ne stim. Sunt ani multi in care am trait foarte frumos. Am incercat sa avem o familie frumoasa”, a mai adaugat Dan Bittman.

„Este o femeie deosebita. Am spus intotdeauna si am sa spun intotdeauna. De obicei, dupa ce se termina ceva, toti incep sa vorbeasca unii despre altii, eu nu. Ea, in continuare, este pilonul educatiei copiilor mei. Daca copiii mei sunt astazi asa cum sunt, sunt datorita educatiei extraordinare si a rabdarii ei, mai ales ca eu eram mai tot timpul plecat”, a continuat artistul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005401 (s)