News Flash:

Mai multe linii de transport public vor circula deviat timp de doua zile

15 Aprilie 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
transport in comun

In zilele de 15 si 16 aprilie, mai multe linii de transport public local vor circula deviat. Au loc lucrari pe strada 1 Decembrie si pe Calea Sagului. Tot din 15 aprilie, mijloacele de transport in comun vor circula dupa programul de vacanta, pana la reluarea cursurilor scolare.
 
 
Reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara (STPT) anunta ca pe 15 si 16 aprilie, mai multe linii de transport public local vor circula deviat din cauza unor lucrari care vor avea loc pe strada 1 Decembrie si pe Calea Sagului, dupa cum urmeaza:

in 15 aprilie, intre orele 9 – 16 si 16 aprilie, pe durata intregii zile, tramvaiele care circula pe liniile 6a si 6b vor circula deviat pe urmatorul traseu (dus-intors): Gara de Est – Piata Badea Cartan – Piata Traian – Piata Timisoara 700 – Catedrala Mitopolitana – Piata Sfanta Maria – Piata Balcescu – bulevardul Liviu Rebreanu – AEM – Ciarda Rosie;
traseul liniei 23 va fi prelungit pana la Gara de Est pe traseul dus – intors: AEM – Calea Stan Vidrighin – strada Stefan cel Mare – Piata Traian – strada Dacilor – Piata Badea Cartan – strada Mihail Kogalniceanu – Gara de Est.
in 15 aprilie, intre orele 8 si 16, ca urmare a unor lucrari la reteaua de gaze pe Calea Sagului, sensul spre localitatea Sag, pe breteaua dreapta care duce sub pod, dupa statia „Shopping City”, traseul comun al linilor 33, E1 si E8 va suferi urmatoarea modificare: autobuzele, la iesirea din sensul giratoriu, nu vor intra pe breteaua ce duce sub pod, ci vor circula inainte pana la baza podului, dupa care vor reintra pe bretea, pe zona betonata; la revenire pe bretea va fi o statie temporara.


Tot cei de la STPT mai anunta si ca din 15 aprilie, mijloacele de transport in comun vor circula dupa programul de vacanta, pana la reluarea cursurilor scolare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007385 (s)