News Flash:

A doua etapa a recensamantului de circulatie rutiera, pe soselele din vestul tarii

13 Aprilie 2022
349 Vizualizari | 0 Comentarii
recensamant

A doua etapa a recensamantului general al circulatiei rutiere are loc marti, 12 aprilie, pe drumurile nationale, judetene si pe autostrazi. Traficul rutier nu va fi afectat.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a inceput in aprilie recensamantul de circulatie rutiera. Prima etapa a avut loc pe 4 aprilie, iar cea de-a doua are loc pe 12 aprilie, intre orele 8 – 12 si 14 – 18.

Se va desfasura pe autostrazile de pe raza judetelor Alba, Arad, Hunedoara si Timis, precum si pe o parte din drumurile nationale de pe raza judetelor Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis.

Amplasarea posturilor se va face in afara platformei drumului, neafectand traficul rutier.

„Activitatea de recenzare a circulatiei rutiere a fost amanata pentru anul 2022 din cauza pandemiei COVID – 19 care a condus la modificarea fluxurilor de circulatie pe fondul restrictiilor interne si externe, programarea initiala fiind pentru anul 2020”, transmit reprezentantii DRDP.

Recenzarea traficului rutier se efectueaza periodic, o data la cinci ani si are drept scop determinarea repartitiei si evolutiei in timp a traficului de vehicule de marfa si persoane pe reteaua de drumuri publice interurbane din Romania si stabilirea gradului de solicitare din trafic a acesteia.

Recensamantul se va face, in toata tara, timp de sapte zile in lunile cu trafic mediu (aprilie, mai, octombrie, noiembrie) si timp de trei zile in lunile cu trafic maxim (iulie, august).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005788 (s)