News Flash:

British School a inceput inscrierile pentru anul scolar 2022-2023

7 Aprilie 2022
510 Vizualizari | 0 Comentarii
British School

British International School of Timisoara a demarat procedura de inscriere a noilor elevi pentru anul scolar 2022-2023, pentru locurile ramase disponibile. Cu aceasta ocazie, British School organizeaza un eveniment de tip Porti Deschise, intalnirea cu parintii interesati urmand sa aiba loc in 7 aprilie in baza inscrierii prealabile.
 
 
Pentru majoritatea anilor de studiu exista un numar limitat de locuri disponibile. Atingand capacitatea maxima in spatiile actuale, scoala va putea accepta un numar maxim de 484 de elevi in 22 de clase, de la copiii de 4-5 ani integrati in clasa Reception (clasa pregatitoare/ultimul an de gradinita) pana la anul 12 (echivalentul clasei a 11-a in sistemul public).

Scoala are posibilitatea de a primi un numar suplimentar de elevi pe cateva locuri ramase disponibile.

Procedura de admitere
Depunerea dosarelor de inscriere pentru elevii noi incepe in 4 aprilie 2022. Evaluarea dosarelor va avea loc in cursul saptamanilor urmatoare. Pentru primii ani de studiu, cunoasterea limbii engleze nu este o cerinta. Candidatii sunt evaluati pe baza unor interviuri atat pentru copii, cat si cu parintii acestora, precum si prin teste de limba engleza si matematica. Pentru clasele de la anul 7 in sus este necesar un anumit nivel de competenta in limba engleza.

Procedura detaliata de admitere, conditiile si costurile scolarizare, sunt disponibile AICI. Informatii suplimentare pot fi obtinute prin email la admissions•britishschool-timisoara.ro sau prin telefon la 0799 408 341 in intervalul luni-vineri, orele 9.00-17.00.

Cu ocazia procedurii de inscriere, dar si pentru a raspunde nevoilor parintilor de a afla mai multe informatii, British International School of Timisoara organizeaza un eveniment de tip Porti Deschise. Evenimentul va avea loc in data de 7 aprilie 2022, intre orele 9.30 si 11.00, respectiv 11.30 si 13.00, la sediul scolii din zona de nord a orasului, strada Aurora.

Va fi o ocazie speciala de a intalni conducerea scolii si o parte din profesori, de a descoperi viziunea educationala si a vizita facilitatile pe care le ofera scoala.

British International School of Timisoara si-a inceput activitatea in 2019, intr-un campus situat in zona Aradului/Dumbravita, construit in jurul unei cladiri istorice complet renovate, ce dateaza din 1910 si scolarizeaza actualmente peste 420 de elevi. Intr-un scurt interval de la deschidere, scoala a obtinut prestigioasa acreditare COBIS – Council of British International Schools si acreditarea Cambridge, devenind centru international de examinare.

De asemenea, British International School a obtinut acreditarea pentru organizarea prestigioasei Diplome de Bacalaureat International care ofera elevilor sansa de a urma cursurile oricarei universitati din lume.

„Elevii scolii noastre pasesc intr-o comunitate cu caracter international cladita pe valori si principii solide, o comunitate dinamica, diversa, stimulanta, care le ofera oportunitati variate si vaste pentru invatare si dezvoltare holistica. Elevii BIST vor avea posibilitatea de a finaliza studiile liceale in cadrul scolii noastre urmand un program complex si variat, certificat de catre Cambridge International si International Baccalaureate. Acest lucru le ofera posibilitatea de a accesa cele mai bune universitati din lume”, declara Ciprian Tiplea, directorul British International School of Timisoara.

Despre British School
British International School of Timisoara propune clase cu un colectiv restrans de elevi – maximum 22 de elevi per clasa, respectiv un cadru didactic la fiecare 10 elevi in ciclul primar. Scoala beneficiaza de facilitati si numeroase resurse, precum o sala noua de sport, propriul parc, loc de joaca, introducerea tehnologiei digitale in educatie, sali de clasa moderne cu laboratoare special destinate orelor de informatica, arta, muzica, stiinte.

Scoala pune la dispozitia elevilor un spatiu generos pentru educatia in afara salii de clasa imbinand activitatile didactice cu cele de recreere. De asemenea, pe tot parcursul scolarizarii, elevii beneficiaza de consiliere academica cu scopul de a-i ghida inspre un program educational adecvat si pliat pe pasiunile si abilitatile lor.

Predarea este in limba engleza, dar limba romana este parte din curriculum. Personalul didactic este format majoritar din profesori internationali din Marea Britanie, dar si alte tari, cu experienta de predare in scoli similare din intreaga lume.

Scolarizarea incepe de la varsta de 4 ani pentru clasa pregatitoare si continua pana la 18 ani (ultimul an de liceu), cand elevii vor absolvi cu un Bacalaureatul International.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)