News Flash:

Lucrarile pe Stan Vidrighin, oprite o saptamana. Traficul rutier se inchide pe mai multe strazi din Timisoara

11 Aprilie 2022
271 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

A inceput prima etapa a santierului de pe Stan Vidrighin. Timp de 7 luni, accesul rutier pe sensul de mers de la str. Podeanu pana la sensul giratoriu P-ta Gh. Domasneanu va fi interzis. Timp de o saptamana, lucrarile pe santier se opresc din cauza interventiilor la reteaua de gaze. In plus, in curand vor incepe o serie de lucrari pe mai multe strazi din oras, ceea ce va afecta circulatia.
 
 
Luni, 4 aprilie, au inceput oficial lucrarile de executie pentru obiectivul „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 2 – Calea Stan Vidrighin”. In prima saptamana a fost demontata linia caii de tramvai, respectiv linia de contact, fara a afecta traficul rutier, respectiv zona intersectiilor de pe intregul traseu.

La acea vreme, Serviciul Transport si Siguranta Circulatiei din cadrul Primariei Timisoara anunta ca din 11 aprilie traficul rutier va fi inchis pe Calea Stan Vidrighin, pe sensul de mers strada Prof. Dr. Aurel Paunescu Podeanu – sensul giratoriu Piata Gheorghe Domasneanu.


Varstnicii si stirile false
Reprezentantii serviciului au revenit cu o noua informare: traficul rutier pe tronsonul respectiv se va inchide incepand cu data de 18 aprilie, decalarea de o saptamana fiind din cauza lucrarilor de interventie la reteaua de gaz in zona respectiva.

„Din cauza lucrarilor de interventie la reteaua de gaz, se va decala perioada de executie a lucrarilor de pe tronsonul cuprins intre str. A. Paunescu Podeanu si sensul giratoriu Piata Gh. Domasneanu. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat din data de 18.04.2022, pe o durata de 7 luni, pe tronsonul cuprins intre str. A. Paunescu Podeanu si sensul giratoriu Piata Gh. Domasneanu, iar pe sensul de mers Piata Gheorghe Domasneanu – strada Aurel Podeanu circulatia se va desfasura in dublu sens, cu cate o banda pe sens”, anunta reprezentantii Serviciului Transport.

Aceasta prima etapa din cadrul proiectului urmeaza sa afecteze traficul in zona timp de 7 luni. Dupa finalizarea primei etape, urmeaza alte aproximativ 20 de luni de restrictii rutiere.

Va reamintim ca pe Calea Stan Vidrighin se vor executa lucrarile a doua proiecte strategice pentru oras – Reabilitarea retelei de apa canalizare, realizata prin fonduri europene atrase de Aquatim si Reabilitarea liniei de tramvai si a tramei stradale de pe Stan Vidrighin. Impactul imediat inceperii santierelor il vor resimti locuitorii din zonele vizate si, implicit, mediul de afaceri zonal.

Alte strazi afectate de restrictii
Atentie! Traficul rutier se va inchide si pe alte strazi din Timisoara, ca urmare lucrarilor efectuate pe unele tronsoane.

Astfel, inchiderea traficului rutier va avea loc pe:

1). Str. 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins intre str. Ghirlandei si str. Mitropolit Varlaam, in perioada 12 – 24 aprilie, in vederea executarii lucrarilor de frezare, respectiv in perioada 16 – 17 aprilie pentru executarea lucrarilor de asternere a covorului asfaltic, precum si a masticului bituminos la linia cale tramvai. In perioada 12 – 15 aprilie si intre 18 – 22 aprilie transportul public local nu va fi afectat;

2). Str. Sfanta Rozalia, pe tronsonul cuprins intre str. Romulus si bd. Mihai Viteazul, intre 11 – 18 aprilie, in vederea efectuarii lucrarilor de reparatii la partea carosabila prin reasezarea pavajului din dale la cotele initiale;

3). Str. Frunzei, pe tronsonul cuprins intre str. Ana Ipatescu si str. Nicolae Leonard, intre 12 – 14 aprilie, in intervalul orar 08.00 – 18.00, in vederea efectuarii lucrarilor de eliminare a tasarilor.

Mijloacele de transport in comun vor circula deviat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004809 (s)