News Flash:

Judetul Timis, expus prin tururi virtuale si ochelari VR la Targul international de Turism din Milano

11 Aprilie 2022
334 Vizualizari | 0 Comentarii
targ de turism

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT) Timis va expune traditii si obiceiuri specifice judetului in standul Romaniei la Targul international de Turism Milano. Vor fi prezentate un stand pentru opincari, produse locale din Margina si tururi virtuale cu destinatiile din judet.
 
 
Judetul Timis va fi reprezentat la targul international cu un stand unde va fi prezent mesterul opincar de la Sintesti, invatatorul Ciprian Mert, alaturi de Emilia Popa, producator local din comuna Margina. Conform reprezentantilor APDT Timis, vizitatorii vor avea posibilitatea de a accesa obiectivele turistice din judetul Timis prin intermediul tururilor virtuale prezentate prin ochelari VR, vor primi materiale si informatii traduse in limba italiana despre evenimentele din Timis din acest an si din 2023, cand Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii.

„Este cunoscut faptul ca legaturile judetului Timis cu Italia sunt stranse si de durata, atat prin prisma evolutiei spectaculoase a investitiilor in zona, cat si a invatamantului si culturii. La acestea se adauga si numarul mare al legaturilor aeriene dintre Timisoara si orasele Italiei, elemente care creeaza astfel toate premisele necesare pentru promovarea judetului Timis ca destinatie accesibila si ofertanta pentru locuitorii din peninsula”, transmit reprezentantii ADPT Timis.

Reprezentantii judetului Timis vor participa la targul international din Milano in perioada 10-12 aprilie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005121 (s)