News Flash:

Cum a reactionat Simona Halep cand a auzit ca Emma Raducanu vine in Romania? Toata lumea a ras cand a auzit-o

4 Octombrie 2021
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep Emma Raducanu

Emma Raducanu face senzatie in afara, dar si la noi. Tanara este o adversara pe masura pentru Simona Halep, iar majoritatea celor care le urmaresc pe cele doua asteapta demult un meci intre ele. Simona este deschisa oricarei provocari, iar vestea venirii Emmei in tara nu a lasat-o fara reactie. 

Emma Raducanu este revelatia anului acesta in tenis. Tanara a castigat celebrul turneu american US Open, iar dupa aceasta reusita, popularitatea ei a capatat cote uriase. Simona Halep a vorbit despre venirea tinerei in tara noastra, la turneul de tenis de la Cluj-Napoca.

Sportiva noastra s-a aratat foarte bucuroasa ca va avea ocazia sa se dueleze cu adolescenta. ”Va fi o provocare pentru mine, mai ales ca ea are o incredere foarte mare dupa rezultatul extraordinar pe care l-a facut. Orice meci e greu, dar eu imi vad de treaba. Este foarte interesant ca a ales sa vina la Cluj, probabil vrea sa joace la mamaie, cum spune ea. O sa fie foarte interesant pentru publicul romanesc si sper sa avem meciuri bune”, a spus Simona Halep.

Simona si Emma nu sunt singurele care vor participa la acest eveniment. Pe lista mai sunt si Irina Begu, Elise Mertens, Anett Kontaveit, Paula Badosa, Veronika Kudermetova, Ekaterina Alexandrova, Jil Teichmann, Ajla Tomljanovic, Viktorija Golubic, Marta Kostyuk, Anhelina Kalinina, Andrea Petkovic, Karia Kanepi, Maria Camila Osorio Serrano, Mayar Sherif, Anastasia Potapova, Danka Kovinic, Rebecca Peterson si Varvara Gracheva.

”Sunt extrem de incantata sa joc la Transylvania Open, in fata fanilor romani. Tatal meu este din Romania, asa ca sa particip pentru prima data la o competitie WTA in tara in care s-a nascut este un moment special si abia astept sa ajung la Cluj!”, a spus celebra sportiva care a reusit sa uimeasca anul acesta scena tenisului din toata lumea.”, a declarat Emma potrivit playtech.ro.


playtech ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)