News Flash:

Dupa 13 ani de trauma si control, Britney Spears a scapat de tutela tatalui ei

13 August 2021
483 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney Spears

Multi ani la rand, Britney Spears aproape ca nu a mai avut niciun drept asupra vietii ei si a fost mereu controlata de catre tatal ei. Tutela pe care a avut-o tatal ei i-a fost data de catre autoritatile specializate care au ajuns la concluzia ca Britney este instabila si ca nu este capabila sa ia decizii de una singura.

Fanii artistei au fost mereu alaturi de ea si chiar au pus bazele unei campanii, #FreeBritney prin care sa o ajute sa scape de controlul tatalui ei. Acestia cred ca tatal artistei este folosit pentru a o manipula si controla, mai ales ca Brit valoreaza cel putin 59 de milioane de dolari, potrivit documentelor judecatoresti depuse in 2018.

Acum, dupa mai bine de 13 ani de tortura pentru fosta printesa pop, tatal ei a renuntat de bunavoie la tutela, iar avocatul lui Britney a fost primul care a facut declaratii. ”Suntem fericiti ca domnul Spears si avocatul sau au admis astazi intr-un document juridic ca trebuie sa se retraga. S-a facut dreptate pentru Britney”, a spus el. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004479 (s)