News Flash:

Dani Otil si iubita lui, sedinta foto de familie. Cat de bine arata Gabriela Prisacariu inainte de naste?

13 August 2021
770 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Dani

Dani, cunoscut ca fiind jumatatea lui Razvan de la matinalul pe care il prezinta de mai bine de 13 ani, mai are putin si va deveni tatic full-time. In timp ce colegul lui, Razvan se multumesc momentan cu statutul de iubit, Dani si-a luat in serios rolul de sot, iar in curand, pe cel de tatic.

Pe cat de dur pare, pe atat de sensibil este Dani Otil. Vedeta tv mai are putin si va deveni tatic pentru prima data, iar emotiile sunt la cote maxime. Prezentatorul si iubita lui si-au obisnuit fanii cu imagine amuzante de cuplu, doar ca de data asta au schimbat registrul si au postat o poza care a topit inimile a mii de urmaritori.

Ca orice viitoare mamica, Gabriela si-a dorit o sedinta foto care sa ii scoata in evidenta burtica de gravida, iar dorinta i s-a indeplinit. Dani a fost cel care a postat un cadru de la acea sedinta si, desi s-a scuzat ca a venit doar sa aduca mancare si ca a fost pozat aproape impotriva vointei lui, imaginea este una foarte reusita.

Dani si Gabriela s-au intalnit intamplator si a fost dragostei la prima vedere intre ei. Cei doi s-au casatorit anul acesta, intr-un cadrul restrans, unde le-au fost alaturi familia si prietenii, iar nasii lor au fost Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu. 

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008310 (s)