News Flash:

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu ar fi bine sa se abtina

9 Martie 2018
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis lui Codrin Stefanescu, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu ca tot acest scandal nu face bine PSD-ului si le-a cerut sa se abtina. Mai mult, Liviu Dragnea a anuntat public ca o va vota pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al PSD.

”In Comitetul Executiv s-au adoptat o serie de criterii, pentru candidaturi. Eu le spun foarte simplu, ca in Comitetul Executiv National de maine se aproba sau se respinge orice dosar de candidatura. Nu stiu cat bine le face dumnealor acest scandal, dar ar fi bine sa se gandeasca si la partidul pentru care zic ca doresc sa lupte si sa candideze.

Toti au zis la CEX sa nu cumva sa se discute o validare sau o revalidare a mea. Sa chemam toti membri de partid ca sa voteze, nu cred ca este bine.

Am vorbit astazi cu doamna Dancila si mi-a spus ca a fost sunata de foarte multe colege din tara, de la organizatiile de femei, de la mai multe organizatii din tara. Ea mi-a spus ca a luat decizia de a candida, iar eu o sustin in totalitate si voi vota cu toata increderea”, a spus Liviu Dragnea.

Vicepresedintele PSD, Nicolae Banicioiu, a lansat un semnal durdupa ce si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului. Fostul ministru a marturisit ca prefera sa se retraga din competitie decat sa puna PSD in pericol pentru "ambitiile unei persoane".

"Mare parte dintre noi, PSD suntem un partid de oameni seriosi, care nu ne spalam rufele in curtea partidului si in presa. Nu o sa se lege nimeni de gard si de poarta sediului de partid niciodata. Decat asa, mai bine ma retrag. Eu nu pun in pericol partidul pentru ambitiile unei persoane.", a declarat Nicolae Banicioiu intr-o interventie la Antena 3.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005076 (s)