News Flash:

Gabriel Oprea, despre "camaradul" Liviu Dragnea. Dragnea, un impostor?

9 Martie 2018
1136 Vizualizari | 2 Comentarii
Liviu Dragnea0

"Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, intr-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Stefanescu. Sigur ca ma numeste camarad! Au existat multe momente in care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal. Poate, candva, voi povesti in amanunt. Astazi ma opresc la doua exemple.
In anul 2004, cand eu eram ministrul administratiei publice, iar el presedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat sa il ajut sa devina seful presedintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD castigase presedintia a 17 Consilii Judetene. Pentru ca m-a rugat sa il ajut, m-am intalnit cu ei, in sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins sa-l voteze. Asa a ajuns camaradul Liviu sa fie seful politic al presedintilor CJ din partid.
In anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat sa il ajut sa fie ales presedintele PSD, in contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, asa cum stie toata presa prezenta acolo si m-a rugat sa-l sprijin. Liviu a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu si sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaste" a fost mesajul postat de Gabriel Oprea pe pagina personala de Facebook. 

Dupa felul in care a manevrat Congresul cu delegati alesi unul si unul, special "antrenati" ca sa voteze cu cine trebuie, deja stim care va fi componenta conducerii PSD. In schimb, Liviu Dragnea va pierde cel putin 30% din masa PSD-istilor, pentru ca acestia vor realiza ca este un om care calca pe cadavre, ce nu are scrupule si nu are caracter. Nu ne-ar fi mare mirarea daca dupa un an de zile vom afla ca a avut niste intelegeri cu tot felul de institutii de forta ale statului.

Astazi, mai multe persoane din PSD, fiind intrebate de situatia actuala din PSD, au spus "Domnule, ne este greata sa il vedem pe acest Dragnea la varful PSD-ului".


dragnea teleorman dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

http://www.candipharm.com/#  | #52767
MorrisLox  | #52871
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004649 (s)