News Flash:

Targ de produse naturale, premii de rasfat si evenimente dedicate femeilor, la Iulius Mall

7 Martie 2018
1069 Vizualizari | 0 Comentarii

Agenda saptamanii de la Iulius Mall Timisoara include evenimente prin care sunt sarbatorite doamnele si domnisoarele, dar si activitati pentru prichindei. In plus, cumparaturile sunt rasplatite cu premii de rasfat.

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeilor, pe 8 martie 2018, intre orele 15.00 – 18.00, Iulius Mall le va intampina cu flori pe doamnele si domnisoarele venite la cumparaturi.

Tot joi, de la ora 16.00, in zona Intersport, Asociatia Amicus va organiza proiectul „Gala mamelor”. Evenimentul are ca scop aprecierea si premierea mamelor pentru rolul important pe care il au in educatia pe care o transmit generatiilor de copii si tineri. Se vor acorda diplome si vor avea loc sedinte foto, toate intr-un cadru relaxant si festiv dedicat Zilei Mamei.

Weekend-ul acesta, la parterul Iulius Mall va avea loc Targul de Produse Naturale si Bijuterii Terapeutice. De vineri pana duminica inclusiv, zeci de expozanti vor prezenta produse cu numeroase proprietati naturale si beneficii pentru o viata sanatoasa. Oferta va include miere, sucuri, gemuri si siropuri, seminte, fructe uscate, ceaiuri si multe alte produse alimentare naturale. Totodata, doritorii vor gasi remedii medicinale, cristale si minerale cu proprietati terapeutice, cosmetice naturale, articole feng shui, bijuterii antialergene, produse bio de curatenie si alte propuneri ecologice.

Duminica, de la ora 12.00, in zona food court, prichindeii sunt asteptati la o noua poveste spusa de marionete. Teatrul de papusi din aceasta saptamana le va prezenta micilor spectatori peripetiile „Motanului Incaltat”.

Pana pe 8 martie, cumparaturile din Iulius Mall Timisoara sunt rasplatite cu peste 1.500 de cadouri. Toti cei care cumpara in valoare de minimum 100 de lei se pot inscrie in campania „Amazing woman”. Cei mai norocosi clienti vor fi desemnati in urma extragerii din 9 martie, atunci cand vor fi oferite numeroase premii: 5 bijuterii Amazing Jewelry, 15 seturi de make-up Melkior si 25 de vouchere la The Body Shop. In plus, zilnic, primii 188 de participanti vor primi instant bauturi racoritoare.


flori cumparaturi zona intersport gala mamelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006145 (s)