News Flash:

Lista drumurilor care vor fi reabilitate de catre Consiliul Judetean Timis

13 Noiembrie 2016
1267 Vizualizari | 1 Comentarii
asfaltare2
Potrivit vicepresedintelui CJ Timis Roxana Iliescu, in acest moment in judet exista mai multe investitii in derulare si care se vor finaliza in perioada urmatoare. Este vorba despre asfaltarea drumului Sacalaz-Sanmihaiu Roman, care costa 8,95 milioane de lei fara TVA si care este gata in proportie de 98 la suta, asfaltarea DJ 592B Sipt – Folea, investitie de 3,38 milioane de lei, gata in proportie de 65 la suta, precum si ranforsarea sistemului rutier intre Dragsinesti si Fardea, lucrare in valoare de 6,95 milioane de lei, fara TVA, realizata in proportie de 55 la suta.
De asemenea, este asfaltat si DJ 595C Deta-Opatita-Birda, lucrare ce are o valoare de 8,662 milioane de lei fara TVA, unde lucrarile sunt finalizate in proportie de 75 la suta. Lucrari sunt si pe drumul judetean care leaga Semlacu Mare-Ferendia, in valoare de 4,38 milioane de lei si care sunt finalizate in proportie de 55 la suta.
Se mai asfalteaza in acest moment si drumul judetean dintre Babsa si Ghizela, pe o portiune de aproape 5 kilometri, lucrarile fiind in valoare de 4,096 milioane de lei fara TVA si fiind realizate in proportie de 30 la suta, scrie tion.ro.
Roxana Iliescu a mai spus ca lucrari vor mai fi si pe DJ 693B Iohanisfeld – Ivanda, investitie in valoare de 7,579 milioane de lei fara TVA, insa in prezent nu a fost emisa autorizatia de constructie. Acelasi lucru se intampla si pe drumul judetean ce leaga Fagetul de Dragsinesti, unde de asemenea nu a fost emisa autorizatia de constructie. Valoarea acestei lucrari este de 14,312 milioane de lei fara TVA.
Anul acesta, in lunile noiembrie si decembrie, reprezentantii Consiliului Judetean Timis spera sa obtina circa 40 de milioane de euro din fonduri europene pentru trei lucrari importante. Este vorba de modernizarea soselei care face legatura intre Parta – Peciu Nou, precum si a drumului care leaga Foeni si Carpinisul de Varias si Gelu si face legatura cu autostrada, prin Pecica. De asemenea, si extinerea la patru benzi a unicei legaturi a Timisoarei cu autostrada A1 se va face cu ajutorul fondurilor europene.

deta-opatita-birda asfalteaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)