News Flash:

INCREDIBIL! Nu poti sa crezi cine l-a turnat pe Blejnar

9 Noiembrie 2016
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
blejnar 1
Fostul sef ANAFSorin Blejnar, a fost turnat la DNA si de doua dame de companie. La intalnirea de la Nisa, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, ar fi mers cu doua femei care au asistat la anumite discutii despre spagi, iar acum au dat declaratie in fata procurorilor, potrivitRomania TV.
In 2012, Sorin Blejnar a avut o intalnire la Nisa cu Gheorghe Stefan, fostul primar din Piatra Neamt. Intalnirea a fost confirmata intr-un denunt la DNA, chiar de Pinalti, iar ulterior si de alti martori protejati: doua dame de companie, potrivit Romania TV. La Nisa s-ar fi pus la punct detaliile legate de spagile si contractele care urmau sa fie incheiate de ANAF cu firma omului de afaceri Horatiu Berdila, denuntator in cauza.
Fostul sef ANAF neaga orice acuzatie. Gheroghe Stefan le-a dezvaluit insa procurorilor toate detaliile afacerii stabilite la Nisa. La Nisa, Pinalti ar fi fost insotit de doua femei. Amandoua sunt acum martori cu identitate protejata. Cele doua dame de companie, care au asistat la discutii, le-au relatat procurorilor tot ce au auzit si, astfel, l-au trimis dupa gratii pe Sorin Blejnar. Acesta este acuzat ca ar fi luat 13 milioane de lei mita, iar pentru a ascunde manevrele, procurorii spun ca au fost folosite mai multe firme fantoma cu asociati cetateni arabi. 

sorin blejnar turnat dna doua gheorghe stefan pinalti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006145 (s)