News Flash:

Adevaratul motiv pentru care Paula Seling nu a facut un copil pana la varsta asta

1 Iulie 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Paula

Paula Seling si Radu Bucura au un mariaj fericit de 17 ani, insa nu au fost inca binecuvantati cu un copil… Artista are o cariera de succes, care ii ocupa majoritatea timpului, insa spune ca, atunci cand ea si sotul ei vor fi pregatiti si divinitatea va decide sa-i binecuvanteze cu un copil, acesta va veni, cu siguranta, pe lume.


Cel mai mult admir la el usurinta cu care poate sa invete orice. Imi place umorul lui, starea pozitiva si optimismul. Are multe calitati despre care nu-i place sa vorbeasca. Niciunul dintre noi nu stim cum reusim sa ne pastram apropiati in vremuri in care si noi ne miram de rapiditatea cu care altii divorteaza.

Poate are legatura cu faptul ca, demult, am hotarat sa pastram detaliile casniciei noastre cat mai ferite de privirile si barfele celorlalti', spunea Paula Seling pentru revista Taifasuri.

In ceea ce priveste aparitia unui micut in viata lor, Paula Seling nu a exclus niciodata posibilitatea de a face un copil, insa acest lucru nu s-a intamplat pana acum.

'Mie mi-e foarte greu sa vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru ca o modalitate de a ne proteja si de a ne ptroteja relatia este sa nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Daca nu s-a intamplat pana acum nu inseamna ca suntem defecti. Ci pur si simplu ca nu s-a intamplat. Acum, cand va vrea Dumnezeu si vom fi pregatiti, atunci va fi', spunea artista, in urma cu ceva timp, la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006268 (s)